Speltips till trav

8 Nov , 2018 Speltips

Att spela på travet och hästar är någonting som är väldigt populärt med tanke på de stora prissummorna som du kan vinna. Om du prickar in full pott är chansen stor att det blir miljonutdelning. Vissa plockar ut sina hästar själva men det finns även speltips som du kan ta del av.När du tar del av ett speltips är det antingen någon som plockar ut hästarna åt dig eller ger dig information om vilka som är värda att spela på. Denna informationen går att hitta både på internet och i olika tidningar. Det finns även speltips hos de olika ATG-ombuden.

Köp en andel

Om du inte vill ta ut dina hästar själv kan du köpa en andel i ett spel. Då är det en annan person som har plockat ut hästarna och du vinner en del av prissumman om spelet skulle gå in. Allt du behöver göra är att följa travet från valfri plats.En annan typ av spel där du inte behöver plocka ut dina hästar själv är en så kallad Harry Boy. Då väljer ett system ut hästarna åt dig och du behöver precis som i exemplet ovan inte göra någonting. Du kryssar bara i att du vill spela en Harry Boy på din spelkupong.

Speltips från experter

Det finns många som är insatta i travet och studerar hästarna noggrant. Inför varje stor travtävling finns det alltså många speltips hos travaren att ta del av. Du kan också hitta travtips i tidningar och i spelbutikerna. Oftast finns det en beskrivning av de olika hästarna och hur deras form ser ut för tillfället.I speltipsen har oftast experten lämnat sitt eget tips. I trav kan du alltid välja flera hästar till vissa lopp, därför kan du välja att följa expertens råd och sedan komplettera med några hästar som du väljer ut själv. På så sätt blir det lite extra spännande att ta ut din kupong.